جام جم سرا: در این شیوه آنها میگو را داخل یک استوانه شیشهای تحت فشار قرار داده و مخلوط مایع تخممرغ و باقی مخلفات را با آتش به سمت آن شلیک میکنند. در نتیجه میگو فقط با یک شلیک آماده سرو کردن میشود. (همشهری)
(عکس: ئوبتا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد