جام جم سرا: در این شیوه آنها میگو را داخل یک استوانه شیشهای تحت فشار قرار داده و مخلوط مایع تخممرغ و باقی مخلفات را با آتش به سمت آن شلیک میکنند. در نتیجه میگو فقط با یک شلیک آماده سرو کردن میشود. (همشهری)
(عکس: ئوبتا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس ارشد روابط بین الملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد